Campererf Biezenhoeve
  • Home
  • /
  • Nationale Camper Rally

Nationale Camper Rally

van Dam tot Dam

Image

Campererf Biezenhoeve is trots om deelnemers van de Nationale Camper Rally ‘van Dam tot Dam’ en de Rally ‘Boter, Kaas en Eieren’ te kunnen ontvangen voor een verblijf op de camperplaats! Tijdens de Nationale Camper Rally van Dam tot Dam volgen deelnemers individueel een, door Camperstop uitgestippelde, route rondom een bepaald thema en doen zij tal van bijzondere locaties aan. Onderweg worden ze hierbij ook uitgedaagd om vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Degene die dit het beste doen, maken ook nog eens kans op te gekke prijzen!De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zal je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

Doorkruis in ongeveer 7 dagen heel Nederland tijdens de Van Dam tot Dam rally! Onderweg kom je tal van bekende én onbekende bezienswaardigheden tegen waardoor je alles over de stad, het dorp & lokale leven leert kennen! Natuurlijk kun je onderweg ook heerlijk de natuur in voor vele wandelingen of fietstochten. De locaties die je onderweg bezoekt hebben één ding gemeen, ze hebben iets te maken met het woord ‘Dam’. Een rally met volop bijzondere waterlandschappen & verrassingen!

Reisduur (indicatie): 7 dagen

Periode 1:  april – juni

Periode 2:  juli – september

Lengte:  +/- 830 kilometer

Regio:  Noord – Midden Nederland

Boter Kaas en Eieren

Image

‘Boter, Kaas en Eieren’ rally, dat kan maar één ding betekenen: je gaat het platteland en lokale producten ontdekken! In minimaal 7 tot 8 dagen leer je o.a. hoe kaas wordt gemaakt, zie je kleine lammetjes vrolijk in de weide rondspringen en proef je van allerlei lekkers. De boeren verwelkomen je graag en laten je kennis maken met hun werk en producten. Stroop de mouwen alvast maar op, tijdens de rally kom je verschillende opdrachten tegen en wordt je uitgedaagd het boerenleven in te stappen!

Campererf Biezenhoeve ligt perfect aan de twee routes en is daarmee aangeduid als ‘tip om te overnachten’! Wij kunnen dan ook niet wachten om deelnemers van dit initiatief te ontvangen. Als deelnemers komen overnachten bij onze locatie ontvangen zij gratis 2 liter verse melk !


Reisduur (indicatie):
7 dagen

Periode 1:  mei – juni

Periode 2:  juli – september

Lengte:  750-850 kilometer

Regio:  Midden-Zuid Nederland

De eerste deelnemers van de Nationale Camper Rally BOTER, KAAS EN EIEREN zijn inmiddels op het Campererf geweest! Zij kregen 2 liter verse melk voor hun SURPRISE waardebon.

PERSBERICHT

Tilburg, februari 2021

Reizen met de camper; de focus op wat er wél kan!

In tijden van corona en de bijbehorende maatregelen is het vrije reizen met de camper helaas een stuk lastiger dan normaal. Waar normaal gesproken de camper toeristen kunnen gaan en staan waar zij willen, zijn ook zij voorlopig ‘’noodgedwongen’’ veroordeeld tot een reis dichtbij huis. Maar dat wil allerminst zeggen dat er geen bijzondere, unieke of zelfs spectaculaire reis kan worden gemaakt.

Met de camper reizen bleek afgelopen jaar al snel te behoren tot een van de meest veilige manieren van reizen. Met een camper reis je immers in je eigen ‘bubbel’ en ben je veelal zelfvoorzienend. ‘’Dat je als camperaar momenteel niet vrij kunt reizen door Europa moge duidelijk zijn. Maar laten we focussen op wat wél zou kunnen in de nabije toekomst, het reizen dichtbij huis. Is dat saai? Nee absoluut niet!’’ vindt Tommie Essens van Camperstop. ‘’Er valt nog ontzettend veel te zien, te ontdekken en te beleven. Je ontdekt plaatsen en natuurgebieden waar je het bestaan niet van kende en welke je waarschijnlijk nooit zou hebben bezocht, maar die je wel degelijk op een positieve manier kunnen verrassen en bij zullen blijven!’’

Om dit alles extra te doen laten prikkelen en de camperaar handvaten te bieden voor hun reis dichtbij huis, is vorig jaar de Nationale Camper Rally in het leven geroepen. Op verantwoorde wijze, individueel en op eigen tempo reizen in combinatie met het bezoeken van tal van bekende én onbekende locaties bleek een schot in de roos bij camperend Nederland. Honderden equipes gingen enthousiast, over een geruime periode verspreid, op een zogenoemde wereldreis door Nederland.

Vanwege de vele positieve reacties van de eerdere deelnemers en aangesloten ondernemers kon een editie in 2021 niet uitblijven. Sterker nog; deelnemers kunnen zich dit jaar voor maar liefst acht verschillende edities inschrijven. Ieder met een eigen thema en verhaal. Tijdens een rally komen de deelnemers langs ongeveer twintig locaties rondom het thema en worden zij uitgedaagd om opdrachten uit te voeren! Degene die deze het beste weet uit te voeren, gaat er ook nog eens vandoor met mooie prijzen.

EINDE PERSBERICHT

======================================================

Back to Top