Campererf Biezenhoeve
  • Home
  • /
  • Activiteiten rondom de camperplaats

Activiteiten rondom de camperplaats

 Niet alleen  campers zijn welkom, deze Oldtimer, woonwagen met trekker, heeft een aantal dagen op ons erf naast de camperplaatsen gestaan.

 

Zwemmen en Recreëren bij de Lek:

Wilt u aan de oever van de rivier heerlijk recreëren dan is daar voldoende gelegenheid voor!

Wij zitten ongeveer 1 km. bij de Lek vandaan en er zijn veel mogelijkheden, dichtbij of iets verder weg, om van de vele strandjes en de natuur bij de rivier te genieten.

https://www.lopiknatuurlek.nl/erop-uit/zwemmen/    

Vissen:

Er is volop gelegenheid om te vissen. De Enge IJssel grenst aan onze weilanden, waar u heerlijk in alle rust kunt vissen. En ook de Lek leent zich prima voor de vissport.

Informatie over de visvergunning: https://www.sportvisserijnederland.nl/vispas/

Televisietoren:

Rond de kerstdagen en de jaarwisseling wordt de Gerbrandytoren, ook wel de Televisietoren genoemd, verlicht en brandt de ‘Grootste Kerstboom’ ter wereld. Vanaf ons campererf heeft u in die periode prachtig uitzicht op de verlichte Kerstboom. Het is een ideale plek om foto´s te maken van de Gerbrandytoren. En als u hier toch bent geniet dan ook van een mooie winterwandeling langs de rivier de Lek, de gezelligheid van IJsselstein in kerstsfeer of misschien wel een fraaie schaatstoer op natuurijs.

Rondleiding  bedrijf:

 

 

 

 

 

Wanneer wij in de gelegenheid zijn willen wij u graag  een rondleiding over ons bedrijf geven.  Wij hebben een ‘high-tech melkveebedrijf’, veel werkzaamheden zijn geautomatiseerd, zo worden de koeien met 3 robots gemolken.

Openbaar  Vervoer:

De halte van de buurtbus 505  is ongeveer 100 m. lopen van Campererf Biezenhoeve verwijderd. De bus rijdt ieder uur (via Schoonhoven, Oudewater) tussen IJsselstein en Woerden.  Met de buurtbus reist u 4 minuten van het campererf naar binnenstad IJsselstein. Vandaar kunt u met de bus of tram naar Utrecht C S (Jaarbeurs).

maandag t/m vrijdag 8.00 – 18.00 uur, zaterdag 9.00 – 16.00 uur   https://9292.nl/ 

Back to Top