Campererf Biezenhoeve

Actueel

Biezenhoeve

Sinds de opening hebben wij ervaren hoe gezellig en leuk het is om camperaars te ontvangen op ons erf. Deze positieve energie hebben wij gebruikt om het campererf verder te ontwikkelen. Wij bieden een plek waar de camperaar zich vrij kan bewegen rondom de camperplaats en de stal met koeien en kalfjes.  Een plek waar koeien melk produceren en waar voor de liefhebber verse melk uit de koeltank wordt getapt. Een plek voor mooie fiets- en wandeltochten door de Lopikerwaard of naar één van de pittoreske stadjes om de hoek. Wij bieden een plek dicht bij de natuur. Biezenhoeve is een prima uitvalsbasis voor passanten, wij zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A27 (afslag Amsterdam) en A2 (afslag Nieuwegein Zuid en Nieuwegein/Schoonhoven).

In 2018 hebben wij hard gewerkt om de camperplaatsen te optimaliseren, er zijn nu 6 verharde camperplaatsen met grasstroken ernaast. In de zomer kunnen 4 campers op het gras staan. Wij hebben een elektra aansluitkast met (5) 10 en 16 ampère. Er staat een groenstrook met Laurier en vlinderstruiken. Het grindpad en de oprit zijn royaal geasfalteerd.

Wij horen graag mogelijke verbeterpunten voor ons campererf. Schroom u niet en spreek ons aan!

Wij stellen het op prijs als u een review schrijft over uw verblijf bij ons. Als u lid bent van NKC kan dat bij Campercontact of anders bij  Camperplaats Biezenhoeve .

Jan & Eida Verhoef

 

April 2019

Glossy Floris

Bedrijfsportret door de gemeente Lopik: Campererven in de Lopikerwaard!

 

Back to Top