Actueel

Campererf Biezenhoeve

Sinds de opening hebben wij ervaren hoe gezellig en leuk het is om camperaars te ontvangen op ons erf. Deze positieve energie hebben wij gebruikt om het campererf verder te ontwikkelen. Wij bieden een plek waar de camperaar zich vrij kan bewegen rondom de camperplaats en de stal met koeien en kalfjes.  Een plek waar koeien melk produceren en waar voor de liefhebber verse melk uit de koeltank wordt getapt. Een plek voor mooie fiets- en wandeltochten door de Lopikerwaard of naar één van de pittoreske stadjes om de hoek. Wij bieden een plek dicht bij de natuur. Biezenhoeve is een prima plaats voor passanten, wij zijn makkelijk bereikbaar vanaf de A2 (afslag 9 Nieuwegein/Schoonhoven).

In 2018 hebben wij hard gewerkt om de camperplaatsen te optimaliseren, er zijn nu 6 verharde camperplaatsen met aan beide zijden grasstroken. Aan de achterkant is een groenstrook met gras en daarachter een strook met Laurier en vlinderstruiken. In de zomer kunnen 4 campers op het gras onder de bomen staan. Wij hebben een elektra aansluitkast met 10 en 16 ampère.  Het grindpad en de oprit zijn royaal geasfalteerd zodat u de camper makkelijk kunt manoeuvreren naar de standplaats en de loosplaats.

Wij hebben gekozen voor een kleinschalig campererf met ruime plaatsen. Wanneer het ‘vol’ is kunnen wij nog enkele mooie camperplaatsen (met of zonder elektra) elders op ons erf creëren waardoor het kleinschalige karakter niet verloren gaat.   

 

 Jan & Eida Verhoef

April 2019

Back to Top